Bestellen

FotoBestellen

Verzenden

Verzendkosten artikel: € 5,95 bij bestellingen lager dan €50,-
Vanaf een bedrag van €50,- zijn de verzendkosten gratis


Gemiddelde levertijden van de producten bedragen 2 tot 3 dagen. 
Met uitzondering van de handgemaakte producten, meubels, MiiiMi en Moje. Specifieke levertijden staan bij de producten vermeld.
Let op! i.v.m. Sinterklaas, Kerst & corona drukte kunnen de levertijden anders verlopen. Excuses hiervoor. 


Orderstatus


Je bestelling is correct verwerkt wanneer je een orderbevestiging via de mail hebt ontvangen. Wanneer wij je pakket ingepakt hebben ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code of afhaalbevestiging. Via de link in de e-mail kun je het pakket volgen. Tijdens het transport word je op de hoogte gehouden van de voortgang. 

Annuleren:

Als je de bestelling annuleert voor verpakking en/of verzending, dan ontvang je alle betalingen terug die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten. Je ontvangt het bedrag niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Ruilen:


Wij bieden geen omruilservice. Als je het product wilt ruilen dan dien je het product eerst te retourneren naar Kids & Trends. Daarna dien je het nieuwe gewenste product opnieuw te bestellen in de webshop. 

Retourneren:
Als een aangekocht artikel niet 100% naar wens is, kan u het artikel binnen 14 werkdagen na levering terugzenden.


Voeg de orderbestelling & retourformulier( bijlage ordermail)  toe aan je retourzending, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Geef ons per e-mail aan dat je het artikel retourneert. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd 
( kosten zijn voor de koper).

Het artikel moet steeds vergezeld zijn van het aankoopbewijs.
Zend het artikel in de ongeschonden originele verpakking en bij voorkeur in onze verzenddoos naar onderstaande adres:


Kids&Trends, Oudeweg 153, 9201EL Drachten

Sommige producten die voorzien zijn van een verpakking kunnen geretourneerd worden indien de verpakking ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de verpakking die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan het artikel niet geretourneerd worden. 

Uitgezonderd: gedragen kledij, gepersonaliseerde producten (al dan niet geborduurd, gelazerd, gedrukt) en alle andere artikelen die reeds gebruikt zijn door de klant.

Wij storten het retourbedrag, na ontvangst pakket binnen vijf werkdagen terug op je rekening. Je ontvangt een bericht als de volledige retour is afgehandeld. 

Wettelijke Garantie:

Voor alle producten die wij verkopen geldt een wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product moet doen wat er redelijkerwijs van verwacht wordt. Voorbeelden: er mist een onderdeel, een boorgat zit op de verkeerde plek. Als er iets niet in orde is met het product dat je besteld hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@kidsentrends.nl
We overleggen dan samen hoe we zo snel mogelijk een passende oplossing voor het probleem kunnen zoeken. Indien nodig sturen wij een vervangend artikel of onderdeel toe.  

 
 

Onze topmerken

Contact

Kids&Trends
Email: info@kidsentrends.nl
KvK:   68788274
Btw:    NL001435320B71

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop