Spelen /

Tipi tent kind

Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Een tipi tent in je kinderkamer hebben, hoe gaaf is dat! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes een boekje lezen in de tipi tent of een filmpje kijken. Voor je kind voelt het alsof hij zijn eigen huisje heeft waar hij lekker in kan uitrusten.

Het leuke is dat je de tipi tent overal in- en buitenshuis kunt neerzetten. Is het een mooie zomerdag? Dan kan je de tipi tent lekker buiten op het gras neerzetten. Maar, er zijn nog meer voordelen! Lees gauw verder.

Voor welke leeftijden is een tipi tent?

De meeste tipi tenten zijn bedoelt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen onder de 3 jaar kunnen er ook in spelen maar het is wel goed om dan een oogje in het zeil te houden.

Voordelen van de tipi tent

Naast dat dat je kind lekker kan relaxen in de tipi tent, biedt het nog meer voordelen:

  • De tipi tent kun je oppimpen zoals je zelf wil met vrolijke kussentjes, vlaggetjes of pompomps;
  • Ideaal voor het verstoppen van speelgoed als er visite komt;
  • Gezellige uitstraling;
  • Makkelijk in elkaar te zetten.
Wacht niet langer met het aanschaffen van de té gekke tipi tent!

Tipi tent in alle soorten en kleuren bij Kids en Trends

De tipi tent voor je kind wordt geleverd met vloermatras en 2 zachte kussentjes. De tipi tent is gemaakt van 100% katoen en speelse franjes. Een aantal tipi tenten hebben een vloermatras gemaakt van foam zodat ze lekker zacht en aangenaam aanvoelen.

Heeft je kind per ongeluk gesmeerd in de tipi tent? Geen probleem! De tipi tent kan gewassen worden in de wasmachine op 30 graden en weg is de vlek.

Wil je meer informatie over de tipi tent of heb je verder nog vragen? Mail of vul het contact in en wij beantwoorden graag je vragen over de tipi tent voor je kind.


Onze topmerken

Contact

Kids&Trends
Email: info@kidsentrends.nl
KvK:   68788274
Btw:    NL001435320B71

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop