Baby -en kinderkamer /

Zitzak kind

Weergave:
 


Bezig met laden...

Zitzak voor je kind? Ja zeker, zitzakken zijn niet alleen voor volwassenen, wij hebben ze speciaal voor de kinderen. Zo kan je kind na een drukke dag op school en sporten, lekker relaxen voor de tv in zijn eigen zitzak. Fijn zo’n lekker oplaad momentje. Wij hebben zitzakken in meerdere kleuren (roze, grijs of mint) zodat er altijd een zitzak bij zit die past bij de kinderkamer of stylish is voor de woonkamer.

Wat ook nog eens ideaal is aan een zitzak voor je kind, is dat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Wil je kind in zijn slaapkamer chillen in de zitzak? Dan is het een kleine moeite om hem mee naar boven te nemen en de volgende dag weer naar beneden.

Wasbare zitzak

Heeft je kind per ongeluk drinken laten vallen in de zitzak? Geen probleem! De zitzakken hebben een afneembare hoes en kunnen gemakkelijk in de wasmachine. In de binnenzak van een rits kunnen de balletjes worden bijgevuld indien dat nodig mocht zijn.

De zitzak is gemaakt van zeer zachte en stevige gecertificeerde velvet polyester met styrofoam balletjes. De zitzak bevat geen scherpe punten of hoeken zodat je kind in alle veiligheid kan zitten in de zitzak.

Kinder zitzak kopen bij Kids en Trends

Schaf de zitzak vandaag nog aan bij Kids en Trends en wij zorgen ervoor dat je kind binnen 4-6 dagen lekker kan relaxen in zijn zitzak. Heb je verder vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag je vragen over de zitzak voor je kind.


Onze topmerken

Contact

Kids&Trends
Email: info@kidsentrends.nl
KvK:   68788274
Btw:    NL001435320B71

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop